Opvoedingsproblemen

Loop jij als ouder tegen opvoedingsproblemen aan? Gaat het opvoeden van je kinderen niet zoals je dat zou willen? Herken je gevoelens van boosheid, frustratie en machteloosheid bij jezelf? Dan kan de online cursus Opvoeden met Plezier je helpen.

Inzicht in opvoedingsproblemen

Er zijn verschillende opvoedingsproblemen waar je mee te maken kunt krijgen, bijvoorbeeld kinderen die niet luisteren, kinderen die rommel maken of altijd ruzie hebben. Bovendien kun je het gevoel hebben dat je altijd alles alleen moet doen. Tijdens de cursus krijg je inzicht in opvoedingsproblemen zodat je met je kind om kunt gaan vanuit verbinding en weer plezier krijgt in het opvoeden.

Verschillende onderwerpen staan centraal

In 7 lessen worden 7 verschillende onderwerpen behandeld. Van inzicht in je eigen verwachtingen en overtuigingen tot opvoeden zonder straffen en belonen. Ook de balans en onbalans in jezelf en in je gezin komen aan bod. Net als het stellen van grenzen en regels.

Opvoedingsproblemen

Coachingsgesprekken in de praktijk of via Skype

Je kunt de cursus Opvoeden met Plezier online volgen. De kosten van deze cursus bedragen € 127,00. Daarnaast is het mogelijk om je aan te melden voor Opvoeden met Plezier Plus. Bij dit pakket krijg je naast de online lessen ook 3 coachingsgesprekken in de praktijk of via Skype waarin je jouw specifieke opvoedingsproblemen kunt bespreken.

Contact

Heb je nog vragen over de online cursus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0623074460 (Marga) of 0614829047 (Delia) of stuur een mailtje. Je kunt je ook direct aanmelden voor de cursus of eerst een proefles aanvragen.

Wil je ook een online cursus opvoeden volgen?

MargaDeliaOpvoedingsproblemen